Home  / Coóperatie Kraamzorggroep  Coöperatie Kraamzorggroep  / Coóperatie Kraamzorggroep  Informatie zwangeren

Informatie zwangeren

 

Alle leden van Coöperatie Kraamzorggroep zijn zelfstandige kraamzorgondernemers. De een werkt solo, de ander in een groep of maatschap. Allen hebben hun eigen identiteit en verlenen persoonlijke kraamzorg zoals dat past bij hun cliënten. Deze cliënten kiezen veelal heel bewust voor een zelfstandige kraamverzorgende. Juist omdat zo’n kleinschalige onderneming directe, persoonlijke zorg biedt en kan voorzien in de zorgwensen van haar cliënt.

Samen vormen wij Coöperatie Kraamzorggroep. Wij sluiten samen contracten af bij de zorgverzekeraars, bundelen onze krachten en delen onze kennis op gebied van certificering, scholingen en kwaliteitsverbetering. Iedere kraamzorgondernemer binnen de coöperatie draagt zelf zorg voor kwaliteit en verbetering van haar onderneming.

Coöperatie Kraamzorggroep is aangesloten bij  samenwerkingsverbanden kraamzorg en verloskundigen in verschillende regio’s ( KSV/VSV) . Daardoor blijft zij goed op de hoogte van alle ontwikkelingen die spelen binnen de geboortezorg. Doordat de kraamzorgondernemers regelmatig scholingen volgen, samen met jullie verloskundigen, blijven zij goed op elkaar afgestemd en kunnen zij  goede en veilige kraamzorg leveren.

Kijk gerust eens bij de verschillende aangesloten kraamzorgondernemers.

 

 

info@cooperatiekraamzorggroep.com